Poucas palavras:

Blog criado por Bruno Coriolano de Almeida Costa, professor de Língua Inglesa desde 2002. Esse espaço surgiu em 2007 com o objetivo de unir alguns estudiosos e professores desse idioma. Abordamos, de forma rápida e simples, vários aspectos da Língua Inglesa e suas culturas. Agradeço a sua visita.

"Se tivesse perguntado ao cliente o que ele queria, ele teria dito: 'Um cavalo mais rápido!"

sexta-feira, 23 de dezembro de 2011

KASHMIRI CHAI (TEA) MOST DELICIOUS TEA IN THE WHOLE UNIVERSE!

Ingredients: 

2 ½ cups water 
4 cups milk 
A pinch of saffron strands 
2 tbsps. green tea leaves 
1 big cardamom 
1 big piece of cinnamon 
2 cloves 
3 almonds 
4 green cardamoms crushed 
Some salt 
Sugar to taste 
1 small very small drop of pink food color (OPTIONAL) 

FOR GARNISH 

Crushed or slivered almond 
Crushed or slivered pistachios 
Some mixed dried fruits 

Procedure: 
-In a saucepan, add all the ingredients given above except milk and for garnish and bring to a boil. 

-Boil well for 10 minutes. 

-Add milk and boil again. 

-Strain this mixture and pour it into 4 cups. 

-Place some mixed dried fruits on the saucer and garnish the tea with some crushed pistachios and almonds.

Visit our page on Facebook>>








Visit our page on Facebook>>

Nenhum comentário: